Pasek boczny
Konto
Konto
Szukaj
Szukaj
Ustawienia
Ustawienia
Szukaj

Szukaj w:



Zaawansowane wyszukiwanie
Ustawienia
Przełącz na wersję mobilną
Motyw
Język
Portale internetowe Kissdigital.pl - rozwiązania mobilne Kofeina sklep
Projekt, budowa i promocja - budujemy kompleksowo portale internetowe w oparciu o Drupal. Zaawansowane aplikacje mobilne - bogate portfolio. Dostarczamy czystą kofeinę, z której możesz sam przygotować "energetyka" takiego jak lubisz.




Problem po formacie
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subskrybuj ten wątek
Bobek
Użytkownik
Offline

Reputacja: 0

 0     0    
1   25-08-2013, 20:52   
Edytuj ten post     
Dzisiaj zrobiłem format komputera.
Normalnie kiedy wybiera się użytkownika komputera (w Windows 7 home premium) to tło jest niebieskie a u mnie się zmieniło na biały i mam jakieś dziwnie rzeczy.Proszę o pomoc nie wiem co się stało. 15
Black
Ekspert
Offline

Reputacja: 351

 0     0    
2   25-08-2013, 20:58   
Edytuj ten post     
Napisz jakie to dziwne rzeczy, może pomoże to w rozwiązaniu problemu
Bobek
Użytkownik
Offline

Reputacja: 0

 0     0    
3   26-08-2013, 09:17   
Edytuj ten post     
To do początku W Windows 7 Home Premium Przed/po wybraniu użytkownika mamy niebieskie tło.
U mnie po formacie się zmieniło, mam białe.
I to nie wygląda na orginalne tylko na górze i na dole jest jeszcze dobrze białe ale nie przeszkadza.
Najbardziej zaniepokoiło mnie to, że w środku mam kreskę i wydaje się że był błąd i próbowało zrobić na niebieski ale wystąpił błąd i zrobił się na biało.
Ta dziwna rzecz to Jak wchodzę w panel sterowania i w system to na samym dole nam napisane tak: Liczba dni wykonania automatycznej aktywacji :2dni. Aktywuj system Windows teraz.
To jest tyle tylko te aktywowanie nie wiem co robić.

To cały mój problem
lukezaa
Przyjaciel
Offline

Reputacja: 46

 0     0    
4   26-08-2013, 12:50   
Edytuj ten post     
Em.............................................. może zrób jeszcze raz format? I aktywuj Windows'a po nim.
Black
Ekspert
Offline

Reputacja: 351

 0     0    
5   26-08-2013, 13:01   
Edytuj ten post     
A ja zapytam jeszcze czy obraz systemu pochodzi z pewnego źródła (jest czysty)? Żeby aktywować musisz mieć klucz dla danego systemu
Bobek
Użytkownik
Offline

Reputacja: 0

 0     0    
6   26-08-2013, 13:56   
Edytuj ten post     
Dzisiaj przed chwilą zainstalowałem aktualizację i obraz jest normalny (niebieski)
Drugi problem dalej pozostaje pytaniem.
Już raz miałem takie coś jak włączyłem komputer to na pulpit był na czarno a w prawym dolnym rogu pisało, że moja kopia systemu Windows jest nieprawidłowa. Dalej nie wiem co zrobić.

Jeszcze nie zrobiłem kopi zapasowej może to przez to muszę aktywować system
Black
Ekspert
Offline

Reputacja: 351

 0     0    
7   26-08-2013, 16:01   
Edytuj ten post     
Drugi problem to brak aktywacji - musisz użyć klucza dla danej wersji systemu, aby aktywować
Bobek
Użytkownik
Offline

Reputacja: 0

 0     0    
8   27-08-2013, 18:36   
Edytuj ten post     
Teraz aktywowałem wszystko działa.Dziękuje Wszystkim




Zaloguj się lub zarejestruj, aby odpowiedzieć w temacie.
Dołącz do naszej społeczności!


Zarejestruj się
Posiadasz konto? Kliknij poniżej.


Zaloguj się


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Centrum napraw komputerów Warszawa ▪ Apartamenty w Kościelisku ▪ Szkolenia dla farmaceutów ▪ Optyka myśliwska

Portal  Kontakt  Pomoc  Facebook 
© CentrumWindows
Polskie tłumaczenie © 2007-2016 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2017 MyBB Group
Biznes-Host