Pasek boczny
Konto
Konto
Szukaj
Szukaj
Ustawienia
Ustawienia
Szukaj

Szukaj w:



Zaawansowane wyszukiwanie
Ustawienia
Przełącz na wersję mobilną
Motyw
Język



Tonery i tusze do drukarek





Problemy
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subskrybuj ten wątek
pionaj
Ekspert
Offline

Reputacja: 199

 0     0    
131   17-07-2014, 19:00   
Edytuj ten post      Cytuj     
no i ja w tym 1% się mieszczę 1
__zbychu
Ekspert
Offline

Reputacja: 168

 0     0    
132   19-07-2014, 23:15   
Edytuj ten post      Cytuj     
Nadal nie działa mi czat. Okienko szybkiej odpowiedzi jest teraz bez narzędzi tekstowych.
pionaj
Ekspert
Offline

Reputacja: 199

 0     0    
133   20-07-2014, 07:35   
Edytuj ten post      Cytuj     
sprawdziłem już na 3 systemach ,pc-cie i laptopie i nie mam dalej13
__zbychu
Ekspert
Offline

Reputacja: 168

 0     0    
134   20-07-2014, 08:21   
Edytuj ten post      Cytuj     
Chrzanią się czasem też kafle po załadowaniu się slidera.
pionaj
Ekspert
Offline

Reputacja: 199

 0     0    
135   21-07-2014, 20:33   
Edytuj ten post      Cytuj     
jest cos zwalone ale nie ma Pana żeby naprawić...1
nienotowany wysyp rozmów na czacie 3 dni jeden wpis...na który ja i tak nie mogę odpowiedzieć...13
__zbychu
Ekspert
Offline

Reputacja: 168

 0     0    
136   22-07-2014, 01:12   
Edytuj ten post      Cytuj     
Trzeba czekać pionaj 2
Ciekawe, jak długo...
admin
Administrator
Offline

Reputacja: 266

 0     0    
137   22-07-2014, 08:36   
Edytuj ten post      Cytuj     
Czat powinien już poprawnie działać, a jak nie to kilka razy CTRL+F5 1
__zbychu
Ekspert
Offline

Reputacja: 168

 0     0    
138   22-07-2014, 09:25   
Edytuj ten post      Cytuj     
Dalej nic. Zgłaszałem brak edytora w polu szybkiej odpowiedzi i dalej go nie ma.
sniff
Przyjaciel
Offline

Reputacja: 31

 0     0    
139   22-07-2014, 09:42   
Edytuj ten post      Cytuj     
U mnie już działa czat.
admin
Administrator
Offline

Reputacja: 266

 0     0    
140   22-07-2014, 10:03   
Edytuj ten post      Cytuj     
@Raggamuffin - podaj system i przeglądarkę, bo patrzyłem na wielu urządzeniach i nigdzie takiego problemu nie było




Zaloguj się lub zarejestruj, aby odpowiedzieć w temacie.
Dołącz do naszej społeczności!


Zarejestruj się
Posiadasz konto? Kliknij poniżej.


Zaloguj się


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Centrum napraw komputerów Warszawa

Portal  Kontakt  Pomoc  Facebook 
© CentrumWindows
Polskie tłumaczenie © 2007-2016 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2017 MyBB Group
Biznes-Host