Pasek boczny
Konto
Konto
Szukaj
Szukaj
Ustawienia
Ustawienia
Szukaj

Szukaj w:



Zaawansowane wyszukiwanie
Ustawienia
Przełącz na wersję mobilną
Motyw
Język



Tonery i tusze do drukarek Notariusz Katowice Adwokat Katowice





Problemy
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subskrybuj ten wątek
Antyhaker
Redaktor
Offline

Reputacja: 327

 0     0    
41   22-08-2013, 16:55   
Edytuj ten post      Cytuj     
(22-08-2013, 10:36)Hipek napisał(a): dampe! - fakt, w wysłanych nie ma, ale wiadomość doszła - przyjrzę się temu
Antyhaker - tak jak Ci już kiedyś mówiłem, będąc na smartfonie musiałeś się przełączyć na klasyczną wersję...teraz musisz na smartfonie przełączyć się na mobilną (charmbar -> ustawiania -> wersja mobilna) 2

Omg już Ci pisałem wtedy, ale znów to napiszę. Nie ważne że to robię, nie ważne że przełączam i że mam preferencje na mobilną. Po każdym odświeżeniu z mobilnej mi na desktopową wchodzi ^^ Chociaż czekaj, wgrałem Amber przez NSU to może się IE naprawił xd
Kubex52
Przyjaciel
Offline

Reputacja: 25

 0     0    
42   20-10-2013, 11:47   
Edytuj ten post      Cytuj     
Nie działa wysyłanie prywatnych wiadomości w wersji mobilnej strony. Po naciśnięciu przycisku "Wyślij" przenosi do skrzynki, a po sprawdzeniu wysłanych wiadomości - nie widać jej.
__zbychu
Ekspert
Offline

Reputacja: 168

 0     0    
43   20-10-2013, 11:49   
Edytuj ten post      Cytuj     
Wiadomości wysyłają się, jednak istnieje pewien bug, który sprawia, że wiadomość wydaje się niewysłana.
Kubex52
Przyjaciel
Offline

Reputacja: 25

 0     0    
44   20-10-2013, 12:23   
Edytuj ten post      Cytuj     
Zbychu napisał(a):Wiadomości wysyłają się, jednak istnieje pewien bug, który sprawia, że wiadomość wydaje się niewysłana.

Aha... W takim razie strasznie Ci musiałem zapchać skrzynkę, no nie ;d ?
__zbychu
Ekspert
Offline

Reputacja: 168

 0     0    
45   20-10-2013, 13:05   
Edytuj ten post      Cytuj     
Nic się nie stało 1
Kubex52
Przyjaciel
Offline

Reputacja: 25

 0     0    
46   21-10-2013, 22:11   
Edytuj ten post      Cytuj     
(05-04-2013, 20:35)Kubex52 napisał(a): [...]

Chciałbym zgłosić problem związany z forum w przeglądarce internetowej Internet Explorer 11 (Modern UI).
Pole odpowiedzi nie jest w pełni funkcjonalne. Nie działają przyciski: resim, resim, resim, resim, resim, resim. Reszta działa prawidłowo.

Problem nie występuje w klasycznej, pulpitowej wersji przeglądarki internetowej.

[...]

Forum nadal boryka się z tymi problemami. Dodatkowo jeszcze informuję, że funkcja "Zgłoś" nie działa, ale tak jest z każdą próbą uruchomienia nowej karty z hiperłącza. Nie tylko na naszym forum.

AKTUALIZACJA: Przycisk resim działa w połowie. To znaczy, że po naciśnięciu na niego lista się rozwija, ale po naciśnięciu na jakąkolwiek z pozycji na liście nic się nie dzieje.
Marynarz
Ekspert
Offline

Reputacja: 459

 0     0    
47   23-12-2013, 14:45   
Edytuj ten post      Cytuj     
Kubex52 napisał(a):Przycisk resim

Na Chrome po kliknięciu tego przycisku napisy latają jak innowierca po pustym sklepie 13

nie wiem jak na innych browserach.
Antyhaker
Redaktor
Offline

Reputacja: 327

 0     0    
48   23-12-2013, 14:47   
Edytuj ten post      Cytuj     
U mnie to samo - Comodo Dragon 30
Black
Ekspert
Offline

Reputacja: 351

 1     0    
49   23-12-2013, 14:47   
Edytuj ten post      Cytuj     
Opera Developer - tak samo
gbbsoft
Przyjaciel
Offline

Reputacja: 60

 0     0    
50   23-12-2013, 14:51   
Edytuj ten post      Cytuj     
Na IE11 też się "smiesznie" zachowuje...




Zaloguj się lub zarejestruj, aby odpowiedzieć w temacie.
Dołącz do naszej społeczności!


Zarejestruj się
Posiadasz konto? Kliknij poniżej.


Zaloguj się


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Centrum napraw komputerów Warszawa

Portal  Kontakt  Pomoc  Facebook 
© CentrumWindows
Polskie tłumaczenie © 2007-2016 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2017 MyBB Group
Biznes-Host