Pasek boczny
Konto
Konto
Szukaj
Szukaj
Ustawienia
Ustawienia
Szukaj

Szukaj w:



Zaawansowane wyszukiwanie
Ustawienia
Przełącz na wersję mobilną
Motyw
Język
Portale internetowe Kissdigital.pl - rozwiązania mobilne Kofeina sklep
Projekt, budowa i promocja - budujemy kompleksowo portale internetowe w oparciu o Drupal. Zaawansowane aplikacje mobilne - bogate portfolio. Dostarczamy czystą kofeinę, z której możesz sam przygotować "energetyka" takiego jak lubisz.




Windows 8.1: System nie widzi modemu ZTE MF631.
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subskrybuj ten wątek
przemus0
Użytkownik
Offline

Reputacja: 3

 0     0    
1   19-10-2013, 11:29   
Edytuj ten post     
Witam wszystkich forumowiczów otóż mam problem po aktualizacji win 8 pro do win 8.1 pro gdy miałem win 8 to po podłączeniu modemu do PC komp go widział i włączała się instalacja programu Blueconnect po instalacji można było normalnie korzystać z netu a po aktualizacji do 8.1 komputer nie uruchamia instalacji ponieważ chyba brak mu sterowników .
http://zapodaj.net/05902c44140d4.png.html
Pomocy...

Problem rozwiązany można usunąć wątek :p




Zaloguj się lub zarejestruj, aby odpowiedzieć w temacie.
Dołącz do naszej społeczności!


Zarejestruj się
Posiadasz konto? Kliknij poniżej.


Zaloguj się


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Centrum napraw komputerów Warszawa ▪ Apartamenty w Kościelisku ▪ Szkolenia dla farmaceutów ▪ Optyka myśliwska

Portal  Kontakt  Pomoc  Facebook 
© CentrumWindows
Polskie tłumaczenie © 2007-2016 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2017 MyBB Group
Biznes-Host