Pasek boczny
Konto
Konto
Szukaj
Szukaj
Ustawienia
Ustawienia
Szukaj

Szukaj w:



Zaawansowane wyszukiwanie
Ustawienia
Przełącz na wersję mobilną
Motyw
Język


Kofeina sklep Dostarczamy czystą kofeinę, z której możesz sam przygotować "energetyka" takiego jak lubisz.
Tonery i tusze do drukarek





Windows 8: Komputer po zamknięciu podaje napięcia na USB
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subskrybuj ten wątek
pionaj
Ekspert
Offline

Reputacja: 199

 0     0    
11   28-03-2013, 17:36   
Edytuj ten post     
(28-03-2013, 09:13)elkomendante napisał(a): Listwę mam, ale nigdy nie wyłączam tak komputera, zawsze podczas ZAMKNIĘCIA systemu , komputer wyłączał wszystko. PORT USB 3.0 na

.........
Myślałem że to sterowniki do płyty głównej, ale je zainstalowałem i dalej jest tak samo.
pozdro

przecież ja nie mówię o wyłączeniu kompa listwą ale o wyłączeniu listwy po wyłączeniu komputera bo...
w listwie mam ..drukarkę,zasilanie dużego dysku zewnętrznego, monitor,zasilanie głośników,zasilanie routera....więc po kiego jak mnie nie ma w domu,czy jak śpię.... napięcie ma być podawane do w/w urządzeń a komputer mi tego nie wyłączy .... 4

pytałem o model płyty...bo tak jak radzi kolega wyżej może trzeba bios zaktualizować...1
kuba3351
Przyjaciel
Offline

Reputacja: 47

 0     0    
12   29-03-2013, 10:21   
Edytuj ten post     
Przecież windows 8 ma mechanizm fast boot i zawsze gdy go wyłączacie on się hibernuje i to pewnie jest przyczyną waszego problemu.
pionaj
Ekspert
Offline

Reputacja: 199

 0     0    
13   29-03-2013, 10:34   
Edytuj ten post     
od razu mówię hibernację mam wyłączoną....4
elkomendante
Użytkownik
Offline

Reputacja: 0

 0     0    
14   29-03-2013, 13:35   
Edytuj ten post     
KUBA3351, możesz mi dokładnie napisać jak i gdzie tą opcję można wyłączyć.
Dziękuję i pozdrawiam
pionaj
Ekspert
Offline

Reputacja: 199

 0     0    
15   29-03-2013, 13:47   
Edytuj ten post     
a może miał na myśli..Fast Startup?
http://webcache.googleusercontent.com/se...pl&ct=clnk
elkomendante
Użytkownik
Offline

Reputacja: 0

 0     0    
16   29-03-2013, 21:00   
Edytuj ten post     
witam wszystkich, temat można zamknąć. Znalazłem rozwiązanie.
Problemem był FastStarup, należy go wyłączyć, - opcje zasilania - zmień ustawienia które są obecnie niedostępne - odznaczyć "włącz szybkie uruchamianie".

Wszystko działa jak należy.

pozdrawiam
kuba3351
Przyjaciel
Offline

Reputacja: 47

 0     0    
17   03-04-2013, 21:35   
Edytuj ten post     
Czyli dokładnie to o czym pisałem. Zamknięte.




Zaloguj się lub zarejestruj, aby odpowiedzieć w temacie.
Dołącz do naszej społeczności!


Zarejestruj się
Posiadasz konto? Kliknij poniżej.


Zaloguj się


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Centrum napraw komputerów Warszawa ▪ Szkolenia dla farmaceutów

Portal  Kontakt  Pomoc  Facebook 
© CentrumWindows
Polskie tłumaczenie © 2007-2016 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2017 MyBB Group
Biznes-Host