Pasek boczny
Konto
Konto
Szukaj
Szukaj
Ustawienia
Ustawienia
Szukaj

Szukaj w:



Zaawansowane wyszukiwanie
Ustawienia
Przełącz na wersję mobilną
Motyw
Język
Portale internetowe Kissdigital.pl - rozwiązania mobilne Kofeina sklep
Projekt, budowa i promocja - budujemy kompleksowo portale internetowe w oparciu o Drupal. Zaawansowane aplikacje mobilne - bogate portfolio. Dostarczamy czystą kofeinę, z której możesz sam przygotować "energetyka" takiego jak lubisz.




Windows 8: Nie działa zakładka "Personalizacja"
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subskrybuj ten temat
MemfiS
Użytkownik
Offline

Reputacja: 1

 0     0    
1   01-11-2012   22:45   
Witam, mam troszkę nietypowy problem.
Wszystko działało bez problemu aż do teraz i nie wiem skąd tak się dzieje.

Mianowicie, nie mogę obecnie nic przestawić w zakładce "Personalizuj" po prostu wszystkie ustawienia takie jak np. zmiana tła startowego, zmiana koloru ogólnego, czy zmiana avataru są NIEAKTYWNE. Niby się wyświetlają ale są wyblakłe, po prostu nie aktywne i nie da się ich przestawić.

Wcześniej bez problemu mogłem zmienić kolory itd. aktualnie nie mogę nic tam zmienić. Po prostu funkcja PERSONALIZUJ u mnie nie działa.

W załączniku pokazuje zrzut ekranu, aby to łatwiej zrozumieć.

Czy nie wiecie skąd mam taki problem i jak to obejść aby wszystko wróciło do tego stanu tak jak było wcześniej?

Załączone pliki

   
__zbychu
Ekspert
Offline

Reputacja: 167

 0     0    
2   01-11-2012   22:53   
Z tego co mi wiadomo, to takie zachowanie występuje, gdy system nie jest aktywowany.
MemfiS
Użytkownik
Offline

Reputacja: 1

 0     0    
3   01-11-2012   22:55   
Dziwne, ponieważ mój system został aktywowany... .

Jak nie miałem aktywowanego to również działało.

Po aktywacji działało i nagle przestało.
admin
Administrator
Offline

Reputacja: 266

 0     0    
4   01-11-2012   22:56   
Może korzystasz z wersji Windows 8, która wyciekła na samym początku i była dostępna na torrentach...żeby zmienić tam różne dotyczące personalizacji trzeba było mieć aktywowany system. Możliwe, że nie masz go po prostu aktywowanego.

EDIT: Sprawdź czy na pewno masz aktywowany 1
MemfiS
Użytkownik
Offline

Reputacja: 1

 0     0    
5   01-11-2012   22:59   
Moja wersja to Pro, Build 9200,
Pobrany kilka dni temu, aktywowałem go plikiem "aktywatorem"

Dziś pojawiła się mi "aktualizacja systemu" przy włączaniu komputera.

I chyba po tym pojawił się ten problem.

Czyżby Microsoft maczał w tym palce ?
erykosobowy
Użytkownik
Offline

Reputacja: 0

 0     0    
6   01-11-2012   23:02   
od wersji 3.0 pobierałem z

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się na forum klikając tutaj.


__zbychu
Ekspert
Offline

Reputacja: 167

 0     0    
7   01-11-2012   23:02   
Pewnie tak 2 możesz zmienić klucz produktu? Jaką wersję systemu masz obecnie?
erykosobowy
Użytkownik
Offline

Reputacja: 0

 0     0    
8   01-11-2012   23:05   
Ja mam system Windows xp Black Edition v8.2
ale jak zmienić klucz produktu? bo nie rozumiem
MemfiS
Użytkownik
Offline

Reputacja: 1

 0     0    
9   01-11-2012   23:05   
OK, problem sobie sam rozwiązałem.

Włączyłem jeszcze raz ten aktywator, komputer się uruchomił i Personalizacja - już działa.
Wyskoczyły 4 okienka że system jest trwale aktywowany itd. 1

Ciekawe jak długo mi to będzie działać 1 Pewno znów do jakiejś "automatycznej aktualizacji". Hehe

Dzięki Panowie za pomoc. Będę odwiedzał to forum i jak coś odpowiadał i zasypywał Was pytaniami.

Pozdrawiam.
__zbychu
Ekspert
Offline

Reputacja: 167

 0     0    
10   01-11-2012   23:06   
Zamykam 2




Zaloguj się lub zarejestruj, aby odpowiedzieć w temacie.
Dołącz do naszej społeczności!


Zarejestruj się
Posiadasz konto? Kliknij poniżej.


Zaloguj się


Użytkownicy przeglądający ten temat: 1 gości

Centrum napraw komputerów Warszawa ▪ Apartamenty w Kościelisku ▪ Szkolenia dla farmaceutów ▪ Youboost Łukasz Wudyka

Portal  Kontakt  Pomoc  Facebook 
© CentrumWindows
Tłumaczenie © 2007-2014 Polski support MyBB
Skrypt forum MyBB, © 2002-2016 MyBB Group
Biznes-Host