Pasek boczny
Konto
Konto
Szukaj
Szukaj
Ustawienia
Ustawienia
Szukaj

Szukaj w:



Zaawansowane wyszukiwanie
Ustawienia
Przełącz na wersję mobilną
Motyw
Język



Tonery i tusze do drukarek





Windows 8: Problem z instalacją systemu WIN8 na Laptopie HP
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subskrybuj ten wątek
effe
Użytkownik
Offline

Reputacja: 3

 0     0    
11   16-11-2013, 17:52   
Edytuj ten post     
Laptop od wczoraj jest w serwisie. Oni sami nie potrafią sobie z tym poradzić. Dam znać po weekendzie co wymyślili 1
Andrzej.K
Moderator
Offline

Reputacja: 301

 0     0    
12   16-11-2013, 23:00   
Edytuj ten post     
Ciekawy serwis...
dgm.xeno
Użytkownik
Offline

Reputacja: 6

 0     0    
13   16-11-2013, 23:23   
Edytuj ten post     
Coś w biosie było nie tak, z tym że nie wiedzą co jest zgrane to taka ściema :-), pewnie przed wejściem na zaplecze zacierali łapy na takich klientów co się nie znają, teraz pewnie powiedzą czego to nie musieli robić i jak to się namęczyli.... a może jeszcze stwierdzą uszkodzenie dysku na którym działał inny system hmmm.
Andrzej.K
Moderator
Offline

Reputacja: 301

 0     0    
14   16-11-2013, 23:42   
Edytuj ten post     
W sumie racja... zgodnie z procedurą z mojego poprzedniego postu... szczególnie ostatni punkt (wystawią rachunek) 3
effe
Użytkownik
Offline

Reputacja: 3

 0     0    
15   17-11-2013, 13:40   
Edytuj ten post     
Rachunek mam ustalony z góry, 50zł. To nie tyle serwis HP oficjalny, tylko taki podwórkowy sklepik z nowymi i używanymi komputerami, a przy okazji kolesie naprawiają komputery.
Black
Ekspert
Offline

Reputacja: 351

 0     0    
16   17-11-2013, 15:58   
Edytuj ten post     
A to ciekawe. Nie wiedzą co jest, ale rachunek wystawiony z góry na 50 zł 2
effe
Użytkownik
Offline

Reputacja: 3

 0     0    
17   17-11-2013, 16:12   
Edytuj ten post     
Pewnie nie sądzili, że to takie skomplikowane będzie2
No zobaczymy. Jutro mam nadzieję, że odbiorę laptopa.
effe
Użytkownik
Offline

Reputacja: 3

 0     0    
18   19-11-2013, 12:08   
Edytuj ten post     
Zmiana ustawień w biosie niestety nic nie dała. Kombinowaliśmy razem i nie mogliśmy nic wymyśleć. Postanowiliśmy sprawdzić na innym dysku i poszło. Problemem niestety był wadliwy dysk.

Temat można zamknąć 1
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi 1


Pozdrawiam.




Zaloguj się lub zarejestruj, aby odpowiedzieć w temacie.
Dołącz do naszej społeczności!


Zarejestruj się
Posiadasz konto? Kliknij poniżej.


Zaloguj się


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Centrum napraw komputerów Warszawa

Portal  Kontakt  Pomoc  Facebook 
© CentrumWindows
Polskie tłumaczenie © 2007-2016 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2017 MyBB Group
Biznes-Host