Pasek boczny
Konto
Konto
Szukaj
Szukaj
Ustawienia
Ustawienia
Szukaj

Szukaj w:



Zaawansowane wyszukiwanie
Ustawienia
Przełącz na wersję mobilną
Motyw
Język








Problem nietypowy , pomocy
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subskrybuj ten wątek
Krzysztof Krk
Użytkownik
Offline

Reputacja: 0

 0     0    
1   25-10-2017, 18:52   
Edytuj ten post      Cytuj     
Posiadam Nokie Lumie 830.
Potrzebowałem ustawienia zresetować to ustawień fabrycznych. Po zrobieniu tego mam nietypowy problem.
Prosze pomóżcie...
Jak włączył się telefon po zresetowaniu ustawień do fabrycznych nie mogę znalezc aplikacji Microsoft Edge.
Wcześniej miałem tą aplikacje, lecz tel kupowałem prywatnie i już była.
Sprawdzam sklep i nie ma takiej aplikacji. Gdzie i co mam zrobić aby tą aplikację zainstalować spowrotem?
bo jak wchodzę w wyszukiwarkę to znajduje lecz gdy chce wejść na strone to wychodzi zapytanie czy masz szukać to w sklepie "tak" lub "nie" i na tym kończą się moje pomysły
Marynarz
Ekspert
Offline

Reputacja: 459

 0     0    
2   26-10-2017, 20:33   
Edytuj ten post      Cytuj     
wgraj na nowo soft przy pomocy wdrt

https://support.microsoft.com/en-us/help...y-tool-faq
Krzysztof Krk
Użytkownik
Offline

Reputacja: 0

 0     0    
3   28-10-2017, 17:31   
Edytuj ten post      Cytuj     
Dzięki za pomoc.




Zaloguj się lub zarejestruj, aby odpowiedzieć w temacie.
Dołącz do naszej społeczności!


Zarejestruj się
Posiadasz konto? Kliknij poniżej.


Zaloguj się


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Portal  Kontakt  Pomoc  Facebook 
© CentrumWindows
Polskie tłumaczenie © 2007-2016 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2018 MyBB Group