Ogólnie to na początku trzeba się z nimi trochę pomęczyć, żeby później były super. Myślę, że danych nie trzeba wstawiać, bo to każdy może sobie znaleźć, a ja dodam tylko, że kupiłem je w dość niskiej cenie za 69,99 zł + wysyłka.
W ładnym pudełku z logiem Philips otrzymujemy:
- Słuchawki
- Różne papiery i gwarancję
- Przejściówkę mini jack - jack
Niestety zabrakło futerału, ale jak za tę cenę nie można mieć wszystkiego.
Wykonanie:
Pierwsze co się rzuca w oczy to beżowy plastik na nausznikach, który z daleka wygląda jak skóra. Niestety na jakości wykonania producent bardzo oszczędził. Wymienione wcześniej plastiki strasznie się brudzą, to samo metalowe części (powstają na nich różne smugi) Co do pałąku to nie mam zastrzeżeń, jest prosty i elastyczny, więc dobrze dopasowuje się do każdej głowy. Ocena za wykonanie: 6,5/10
Wygoda:
Na początku trzeba dużo przecierpieć. Przez pierwsze dwa dni strasznie bolały mnie uszy, słuchawki bardzo gniotły. Jednak po tym okropnym czasie słuchawki się "rozruszały" i świetnie dopasowują się do głowy. Ogólnie słuchawki są dosyć lekkie. Nie "pocą" uszu, ale dobrze grzeją (dobre na zimę ). Słuchawki strasznie są luźne przez co spadają z głowy. Ocena za wygodę (nie licząc pierwszych 2 dni): 6/10
Dźwięk:
Tutaj nie mam żadnych zastrzeżeń. Słuchawki były testowane na wszystkim, każde opiszę z osobna. Co do porównania z innymi słuchawkami to mam tylko Creative EP-210 to od razu mogę napisać, że Philipsy są we wszystkim lepsze
Ogólnie o dźwięku:
Dźwięk jest bardzo dobry jak za tą cenę. Dosyć dużo basu, który schodzi nisko, a dźwięk jest dokładny. Niestety scena jest dosyć mała. Ocena za dźwięk: 9/10
Player Creative Zen 4GB:
Słuchawki grają bardzo dobrze, niezły bas, ale są bardzo ciche (Słuchać trzeba dopiero w okolicach 20 na skali głośności, gdzie max to 25) Ocena z player'a: 8/10
Mikrowieża Philips MCM394:
Tutaj, jest bardzo dobrze, za dobrze. Jak widać Philips z Philipsem gra najlepiej Od razu trzeba w wieży powyłączać wszystkie podbicia basu, bo wtedy dźwięk jest sztuczny. A bez tych opcji basu a i tak jest najwięcej basu z wszystkich testowanych urządzeń. Można dać nawet na ustawienie Jazz

Tutaj jest znowu bardzo głośno (Słucham ok. 6 w skali 32 stopni głośności) Jak się da na maxa i słuchawki da na wieżę to jeszcze z 15m słychać dobrze dźwięk. Ocena z wieży: 11/10
Telewizory Sony i Samsung:
Od razu mówię, że słuchawki nie nadają się do oglądania tv! Na obu telewizorach dźwięk jest sztuczny, głosy ludzi są zniekształcone i słychać dużo szumów (Na Sony'm takie jakby pierdzenie ). Co ciekawe na tym samym telewizorze granie w gry na PS3 jest idealne. Słychać dokładnie wszystko, tutaj nie ma szumów a dźwięk jest po prostu bardzo dobry.
Ocena z oglądania filmów: 2/10
Ocena z gier na PS3: 8,5/10
Laptop Lenovo G570:
Tutaj jest identyczna sprawa jak z wieżą. Ogólnie dużo basu, trochę większa scena niż na player'ze i bardzo głośno (Nie aż tak bardzo jak na wieży) Ogólnie dźwięk jest idealny. Ocena z laptopa: 10/10
Ogólnie za słuchawki daje 8/10. Myślę, że są warte uwagi jak za tę cenę.