Pasek boczny
Konto
Konto
Szukaj
Szukaj
Ustawienia
Ustawienia
Szukaj

Szukaj w:



Zaawansowane wyszukiwanie
Ustawienia
Przełącz na wersję mobilną
Motyw
Język





Windows 10 - Dyskusja ogólna
  • 10 głosów - średnia: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subskrybuj ten wątek
Andrzej.K
Moderator
Offline

Reputacja: 317

1821   19-03-2015, 19:36   
Edytuj ten post      Cytuj     
Wydaje mi się, że build w wolnym będzie ten sam, tyle tylko że będą już dostępne poprawki więc użytkownicy nie odczują naprawionych nimi błędów...
Kubex52
Przyjaciel
Offline

Reputacja: 23

1822   19-03-2015, 20:05   
Edytuj ten post      Cytuj     
Spartan nie zdał sprawdzianu uniwersalnej przeglądarki.
Headbanger
Ekspert
Offline

Reputacja: 121

1823   19-03-2015, 20:30   
Edytuj ten post      Cytuj     
Microsoft obiecuje, że nowe kompilacje minimum raz na miesiąc : )
mati150_92
Ekspert
Offline

Reputacja: 333

1824   19-03-2015, 20:36   
Edytuj ten post      Cytuj     
Taa jak obiecywał że będzie szybciej build i co wyszło teoretycznie szybciej bo wyszedł nie po 2 miesiącach tylko 1 i 3 tyg 3
Antyhaker
Redaktor
Offline

Reputacja: 328

1825   19-03-2015, 20:50   
Edytuj ten post      Cytuj     
(19-03-2015, 20:05)Kubex52 napisał(a): Spartan nie zdał sprawdzianu uniwersalnej przeglądarki.

Jakiś konkret?
Headbanger
Ekspert
Offline

Reputacja: 121

1826   19-03-2015, 21:05   
Edytuj ten post      Cytuj     
Jakiś błąd poważny był i tyle wystarczyło by nie dali : )

Obiecywali, jednak teraz muszą dotrzymać obietnicy apropo kanału szybkiego. Ich stanowisko jest najmniej 1 w miesiącu, mogą być nawet dwa.
Kubex52
Przyjaciel
Offline

Reputacja: 23

1827   19-03-2015, 21:06   
Edytuj ten post      Cytuj     
(19-03-2015, 20:50)Antyhaker napisał(a):
(19-03-2015, 20:05)Kubex52 napisał(a): Spartan nie zdał sprawdzianu uniwersalnej przeglądarki.

Jakiś konkret?

https://twitter.com/WZorNET/status/578617216096071680
Headbanger
Ekspert
Offline

Reputacja: 121

1828   19-03-2015, 21:07   
Edytuj ten post      Cytuj     
Czyli brak konkretu ^-^
Pablo9324
Użytkownik
Offline

Reputacja: 0

1829   19-03-2015, 21:18   
Edytuj ten post      Cytuj     
U mnie po aktualizacji do 10041 nie mogę odtwarzać dźwięku w trybie 5.1. W stereo, kwadrofonicznym oraz 7.1 wszystko gra. Reinstalowałem sterowniki, realtek i nadal to samo. Ma ktoś może taki problem? Z góry dzięki za pomoc.
bogir
Przyjaciel
Offline

Reputacja: 29

1830   19-03-2015, 21:36   
Edytuj ten post      Cytuj     
U mnie nie ma dźwięku wcale. 13




Zaloguj się lub zarejestruj, aby odpowiedzieć w temacie.
Dołącz do naszej społeczności!


Zarejestruj się
Posiadasz konto? Kliknij poniżej.


Zaloguj się


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Portal  Kontakt  Pomoc  Facebook 
© CentrumWindows
Polskie tłumaczenie © 2007-2016 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2021 MyBB Group