Też mam problem z brakiem dźwięku i to na obu lapkach Toshiby. Rady z wcześniejszych postów nie dały efektu. Przez menadżera urządzeń znalazło sterowniki, ale podczas instalacji "napotkał na błąd" Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły na zainstalowanie sterowników? Nie wiem czy nawet pobranie sterów od producenta cokolwiek pomoże, bo obawiam się, że też będzie problem przy instalacji.
Hmm... akuratnie nie mam teraz pod ręką W10... ale zakładam, że foldery usług WU są w tym samym miejscu czyli: %windir%\SoftwareDistribution\, zatrzymaj usługę i usuń zawartość.
(25-03-2015, 23:34)sergiusz_ra napisał(a): Też mam problem z brakiem dźwięku i to na obu lapkach Toshiby. Rady z wcześniejszych postów nie dały efektu. Przez menadżera urządzeń znalazło sterowniki, ale podczas instalacji "napotkał na błąd" Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły na zainstalowanie sterowników? Nie wiem czy nawet pobranie sterów od producenta cokolwiek pomoże, bo obawiam się, że też będzie problem przy instalacji.
Ja pobrałem pakiet sterowników 200 mb od Realtek i dopiero dźwięk zadziałał,a z WU nadal błąd wywala przy próbie,ale nie ma co się tym przejmować
Będzie możliwość uruchomienia aplikacji Androidowych na Win 10 na telefoniaki. Więcej będzie zaprezentowane na konferencji Build. Nie jest to coś o czym wielu ludzi myśli.