Pasek boczny
Konto
Konto
Szukaj
Szukaj
Ustawienia
Ustawienia
Szukaj

Szukaj w:



Zaawansowane wyszukiwanie
Ustawienia
Przełącz na wersję mobilną
Motyw
Język



Notariusz Katowice





Windows 10 - Dyskusja ogólna
  • 10 głosów - średnia: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subskrybuj ten wątek
pionaj
Ekspert
Offline

Reputacja: 199

 1     0    
4511   19-02-2016, 11:34   
Edytuj ten post      Cytuj     
jeszcze nie ma 1 jak masz parcie to zasysaj eng i potem nakładaj wersje językowe 1
co do zmian to masz w necie pełno http://www.purepc.pl/oprogramowanie/wind...sci_w_edge
http://www.centrumxp.pl/Aktualnosci/1595...Ring-.aspx
Janko Muzykant
Użytkownik
Offline

Reputacja: 0

 0     0    
4512   19-02-2016, 11:58   
Edytuj ten post      Cytuj     
Ok, to na razie pozostanę na wersji eng. i poczekam na iso aż się pojawi.
Mam mały problem przy skype.
Mianowicie w aplikacji skype video oraz w aplikacji aparat, kamera działa poprawnie, natomiast już w wersji desktopowej podgląd nie może się załadować i jestem ograniczony do rozmów wyłącznie audio.
Macie ten sam problem?
Kamera to Microsoft Lifecam HD 5000.
djluke
Przyjaciel
Offline

Reputacja: 28

 0     0    
4513   19-02-2016, 15:25   
Edytuj ten post      Cytuj     
Polskie ISO zaraz upnę bo zrobiłem bo mi się modernizacja szykuje i w związku z nią czysta instalka.
Bym upnął wczoraj ale nie wiedziałem że będzie potrzebne 5
pionaj
Ekspert
Offline

Reputacja: 199

 0     0    
4514   19-02-2016, 15:57   
Edytuj ten post      Cytuj     
u ,,konkurencji,, już maja 1
Headbanger
Ekspert
Offline

Reputacja: 122

 0     0    
4515   19-02-2016, 20:29   
Edytuj ten post      Cytuj     
Znowu po 2gim etapie wywala.. blue screen i nara, po kompilacji 3
pionaj
Ekspert
Offline

Reputacja: 199

 0     0    
4516   19-02-2016, 20:35   
Edytuj ten post      Cytuj     
u mnie bez problemu i działa 1
djluke
Przyjaciel
Offline

Reputacja: 28

 0     0    
4517   19-02-2016, 23:23   
Edytuj ten post      Cytuj     
Sorki, znowu zapomniałem 5 (u mnie działa od wczoraj):

14267.1000.160213-0213.RS1_RELEASE_CLIENTPRO_OEMRET_X64FRE_PL-PL.ISO 2.88 GB
https://mega.nz/#!pkojnTDD!8Gxbf10oiFlgv...w23unND6Uw

Produkcja własna narzędziem z tenforums.
spenek
Użytkownik
Offline

Reputacja: 3

 0     0    
4518   20-02-2016, 01:17   
Edytuj ten post      Cytuj     
(19-02-2016, 20:29)Headbanger napisał(a): Znowu po 2gim etapie wywala.. blue screen i nara, po kompilacji 3

mam to samo 15
Antyhaker
Redaktor
Offline

Reputacja: 328

 0     0    
4519   21-02-2016, 22:14   
Edytuj ten post      Cytuj     
U mnie to samo, z tym, że ja pierwszy raz się z tym spotykam. Jest na to jakaś rada?
adrianos12211
Użytkownik
Offline

Reputacja: 1

 0     0    
4520   21-02-2016, 22:22   
Edytuj ten post      Cytuj     
A ja mam z kolei problem,że przy pierwszym uruchomieniu PC zawiesza mi się na ładowaniu systemu... po resecie odpala się normalnie... dziwny błąd.




Zaloguj się lub zarejestruj, aby odpowiedzieć w temacie.
Dołącz do naszej społeczności!


Zarejestruj się
Posiadasz konto? Kliknij poniżej.


Zaloguj się


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Portal  Kontakt  Pomoc  Facebook 
© CentrumWindows
Polskie tłumaczenie © 2007-2016 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2018 MyBB Group