Pasek boczny
Konto
Konto
Szukaj
Szukaj
Ustawienia
Ustawienia
Szukaj

Szukaj w:



Zaawansowane wyszukiwanie
Ustawienia
Przełącz na wersję mobilną
Motyw
Język

Tworzymy nowoczesne zasłony do salonu. Oferujemy najlepsze doradztwo. Doradzimy co kupić w Warszawie i okolicach aby twój dom był wyjątkowy.








Windows 10 - Dyskusja ogólna
  • 10 głosów - średnia: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subskrybuj ten wątek
djluke
Przyjaciel
Offline

Reputacja: 28

 2     0    
4841   09-06-2016, 23:51   
Edytuj ten post      Cytuj     
Ano zawiera to co widać czyli:

OS: Windows 10 Pro Insider Preview
Arch: x64
Language: PL-PL
Version: 10.0.14361.0
Branch: RS1_RELEASE

a dokładnie jest to (jak zawsze u mnie) najnowszy plik install.esd zassany przez Windows Update, przerobiony narzędziem ESDtoISO z TenForums i upnięty na hosting Dotcoma przeze mnie w dniu dzisiejszym.

Od jakiegoś już czasu staram się wrzucać nowe buildy coby inni sobie zainstalowali na czysto jeśli mają taką chęć. Są to oryginalne obrazy MS które Windows sam sobie pobiera, nie grzebane w żaden sposób przeze mnie ani nikogo innego, jedynie przerobione na iso z kompresją esd.
stens
Przyjaciel
Offline

Reputacja: 60

 0     0    
4842   10-06-2016, 06:49   
Edytuj ten post      Cytuj     
Czy u Was na tym buildzie działa dobrze poczta, bo u mnie tylko prawidłowo konto Microsoftu inne konta wywalają błąd 0x8007271d. Konto Google dobrze się instaluje, konfiguracja przebiega prawidłowo, ale już pierwsze sprawdzenie konta wywala błędem. I tak jest z innymi kontami.
Antyhaker
Redaktor
Offline

Reputacja: 328

 0     0    
4843   10-06-2016, 16:01   
Edytuj ten post      Cytuj     
Działają bez zająknięcia.
pionaj
Ekspert
Offline

Reputacja: 199

 0     0    
4844   10-06-2016, 19:08   
Edytuj ten post      Cytuj     
(09-06-2016, 23:51)djluke napisał(a): Ano zawiera to co widać czyli:

OS: Windows 10 Pro Insider Preview
Arch: x64
Language: PL-PL
Version: 10.0.14361.0
dziwne ? bo suma kontrolna wskazywałaby że jest tam upięte
-Home (x64)
- Professional (x64)
- Enterprise (x64)
- Education (x64)

razem do kupy
stens
Przyjaciel
Offline

Reputacja: 60

 0     0    
4845   11-06-2016, 10:13   
Edytuj ten post      Cytuj     
W nowym buildzie 14361 usunęli opcję "wymagaj hasła po wznowieniu", było w opcjach zasilania. Teraz po hibernacji żąda hasła i nie mogę tego wyłączyć. Może Gdzieś przenieśli i ktoś już to znalazł.
pionaj
Ekspert
Offline

Reputacja: 199

 0     0    
4846   11-06-2016, 14:49   
Edytuj ten post      Cytuj     
daj w Uruchom .. netplwiz
stens
Przyjaciel
Offline

Reputacja: 60

 0     0    
4847   11-06-2016, 15:26   
Edytuj ten post      Cytuj     
(11-06-2016, 14:49)pionaj napisał(a): daj w Uruchom .. netplwiz
To jest do uruchomienia, a ja piszę o "wznowieniu" po hibernacji.
pionaj
Ekspert
Offline

Reputacja: 199

 0     0    
4848   11-06-2016, 15:50   
Edytuj ten post      Cytuj     
ja mam wszędzie na maszynach hibernacje powyłączaną 1
Marynarz
Ekspert
Offline

Reputacja: 459

 0     0    
4849   14-06-2016, 14:13   
Edytuj ten post      Cytuj     
Sklep windows nie działa 13 (3 komputery, Build oficjalny, ostatni, aktulany) a wygląda to tak jak na SS.

ciekawe co kombinują, bo wszystko wygląda że to u nich 5

Załączone pliki

   
Antyhaker
Redaktor
Offline

Reputacja: 328

 0     0    
4850   14-06-2016, 14:20   
Edytuj ten post      Cytuj     
Pisali o tym na anglojęzycznych portalach - nie ma co panikować 5




Zaloguj się lub zarejestruj, aby odpowiedzieć w temacie.
Dołącz do naszej społeczności!


Zarejestruj się
Posiadasz konto? Kliknij poniżej.


Zaloguj się


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Portal  Kontakt  Pomoc  Facebook 
© CentrumWindows
Polskie tłumaczenie © 2007-2016 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2018 MyBB Group